Wimbledon optakt: Gode råd til gode væddemål

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Oddsprofit har i denne uge fået besøg af de anerkendte tenniseksperter Kristian Pless og Jacob Hansen. I det nye og topmoderne studie sidder de to eksperter og taler om Wimbledon, favoritterne, gode væddemål samt vigtige råd. Du kan se meget mere til de to eksperter inde på

I denne udsendelse deler Kristian Pless ud af sin store erfaring, da han tidligere har stået på Wimbledons græstæppe hele 8 gange! Han snakker om vejrets store indflydelse, og den helt store forskel på grus og græsbaner.

Han kommer også ind på om hjemmebanefordelen betyder noget i så stor en kulisse, og om Federer føler sig hjemme i det engelske med sine store triumfer til netop Wimbledon.

Kristian Pless kommer også ind på det psykologiske aspekt, og om der findes noget som en decideret skrækmodstander. Hør de to eksperter tale hele Wimbledon igennem i denne optaktsudsendelse.

Vil du gerne se flere videoer?
Pless tipper Wimbledon: Serena er sulten:

Pless tipper Wimbledon: Kun Federer kan true Djokovic:

Pless vurderer danske Wimbledon-chancer:

Oddsprofit leverer professionel rådgivning fra nogle af Nordens førende eksperter. Start din prøveperiode og bliv en del af oddsklubben. Bliv medlem her:

Husk at subscribe til Oddsprofits kanal, sådan at du altid er først på de vigtige tips og tricks.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.