VestFrost FZ414W vinkøleskab

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

VestFrost FZ414W vinkøleskab
Køb VestFrost FZ414W vinkøleskab her:
Se videoens undertekst her:

En ægte vinelsker vil gøre meget for at beskytte sin værdifulde vin. Hvis du er netop sådan en vinelsker, har vi et vinskab fra Vestfrost, som uden tvivl kan lade dig sove trygt om natten, velvidende at din vin får den helt rigtige behandling.
Du får et multi-zone vinkøleskab med to kølezoner. Vine opbevares optimalt ved en konstant temperatur på 12 grader. Fordelen ved dette skab, er at du både kan opbevare vine som skal opbevares længe og vin, der er klar til at blive serveret. Du kan fx anvende den nederste del til langtidsopbevaring og så kan du placere serveringsklar vin i toppen. Skabet kan indstilles mellem 5 og 22 grader, så du har rig mulighed for selv at vælge hvordan dine vine opbevares. Og temperaturen kan du indstille via den elektroniske temperaturstyring.
Helt afgørende for en vinkøler, er at den er fri for lugt, da den rent faktisk kan trænge ind i vinen, hvis korken udtørrer. Derfor har Vestfrost valgt at udstyre dette skab med et aktivt luftfilter som sørger for en konstant luftcirkulation, som renser luften og du undgår at lugt påvirker vinens smag.
Jeg tror de fleste i vores del af verden er glade for, at vi aldrig får jordskælv, men for en ægte vinconnoisseur er selv den mindste vibration et sandt mareridt. Rystelser kan være med til at ødelægge vinen, og derfor er dette skab også udstyret med en vibrationsdæmpet kompressor, og samtidig er hylderne lavet af træ, som også dæmper vibrationerne.
Du får et vinskab med kapacitet til hele 197 flasker, som er godt beskyttet bag en UV-filtreret glasdør, som beskytter de kære flasker mod lysets stråler. På den måde igangsættes vinens iltningsproces ikke, og det er alfa omega.
Du får en overskudsagtig indretning med 4 træhylder som kan reguleres, 1 hylde som kan klappes op til præsentation, du får en hylde med fuldt udtræk til sidst en hylde som er integreret i skabets bund. Det kan være en fordel at skifte ud i de opretstående vine, for at sikre, at korkpropper ikke tørrer ud.
Inden du gør noget, anbefaler vi at du lige måler efter at skabet passer ind, der hvor du ønsker det skal stå.
Og er du i tvivl om noget, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.