Alt Der Er Værd at Vide Om Ejendomsmæglere

Mægler
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ejendomsmæglere er professionelle, der har som opgave, at forbinde køberen med sælgeren af ejendomme, og sørge for at handlen går igennem. Derudover forvalter mange ejendomsmæglere også udlejninger af huse og lejligheder. I den forbindelse introducerer de lejere til udlejere, og overvåger vedligeholdelsen af ejendommen på udlejers vegne.

Ejendomsmæglere er forpligtet til at være højtuddannede, licenserede og er reguleret af et styrende organ. For at være ejendomsmægler, skal man overholde en streng etik, og man kan hurtigt miste sin ret til at assistere i køb og salg af ejendom, hvis man agerer på kritisabel vis. De samme krav gælder i hele landet, så uanset om du tager til en ejendomsmægler ishøj eller på Bornholm, så kan du være sikker på, at du taler med en professionel.

Det er værd at vide, at der ikke er nogen lov der siger at man skal benytte sig af en ejendomsmægler. Du må gerne som privatperson selv stå for købet eller salget af privat ejendom. Men på samme måde, som at det typisk er en god idé at anskaffe sig en advokat hvis man skal i retten, selvom man i princippet godt kan forsvare sig selv, så er det også en god idé at få hjælp fra en professionel, når du står overfor så stort et køb eller salg. Hvis du stod og skulle til at bygge huset om, ville du nok også spørge om råd i en professionel tømmerhandel, frem for bare at prøve dig frem, og håbe på det bedste.

 

Hvad laver ejendomsmæglerne?

Ejendomsmæglere bringer to eller flere interesserede parter sammen, udfører de nødvendige skridt for succesfuldt at afslutte en transaktion, og opkræve så en provision for disse ydelser. En ejendomsmægler på sælgerens side opkræver provision fra sælgeren, mens der ved udlejning ligeledes opkræves kommission fra udlejeren. Ejendomsmæglere beregner generelt deres gebyr som en procentdel af salgsprisen i tilfælde af et salg, og som en del af lejen i forbindelse med udlejning.

 

Hvordan gør de det?

Personer, der ønsker at sælge eller udleje deres ejendom, går til en ejendomsmæglere, og giver ham alle de nødvendige detaljer om deres ejendom. Ejendomsmægleren får typisk også en kopi af nøglen, så vedkommende let kan fremvise ejendommen til interesserede købere. Den anden part, hvad end det er en potentiel køber eller lejer, kan så få adgang til disse oplysninger ved at kontakte ejendomsmægleren, som også kan tilbyde at vise dem rundt.

Ejendomsmæglerne har altså den fordel, at de bliver en kilde til information omkring, hvad der er til salg på markedet. Folk der er på udkig efter en ny ejendom, vil altså typisk tage kontakt til en ejendomsmægler for at høre, hvad der er af muligheder. Vælger du selv at stå for salget, er det dig der står med hele udfordringen i, at gøre potentielle købere opmærksomme på, at din ejendom er til salg eller leje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.