Sydhavnen – Stradellasvej 30, 3. 4.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

base1 – din ejendomsmægler i København.

God, delevenlig 2-vær. med spisekøkken.

I up and coming Kgs. Enghave med metro på vej, byfornyelsesmidler og generel boost af området, ligger denne ejerforening. Der er kort vej til Fisketorvet, Valby og Vesterbro med masser af kulturliv, butikker og caféer. 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen eller hop på S-toget ved Ny Ellebjerg/Sjælør Station eller buslinje 3A 100 m fra døren.

Med en rolig og eftertragtet beliggenhed 5 minutter fra Valbyparken har du mulighed for at købe denne hyggeligste 2-vær.

Foreningen er veldrevet og velholdt, blandt andet med fællesvaskeri, cykelkælder, hurtigt internet (200 MB til kr. 50,-), kælderrum og masser af rekreative områder i nærheden. Området er trygt og byder eksempelvis også på masser af indkøbsmuligheder, kulturhus, bus og tog i nærheden samt gode muligheder for en rask løbetur.

Lejligheden indeholder: God fordelingsentré med plads til overtøj og sko, samt indbygget skab til anden opbevaring. Badeværelse fra 2009 med hvide fliser på vægge og grå på gulv, og lille bruseafsnit. Pænt, hvidt køkken med lille spiseplads og solide hårde hvidevarer fra tyske Siemens. Godt soveværelse med plads til seng, skab og det lille arbejdsbord. Rummelig stue med plads til sofaarrangement og spisebord til hygge med vennerne eller familien, eller som det store værelse i en delelejlighed. Overalt er der parketgulve og termovinduer. Dette er den rareste lejlighed.

Oplagt forældrekøb/begynderlejlighed i en forening, hvor der er styr på tingene.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.