STUDIE BOLIG i KBH + FLYTTE TIPS I Flytte process og frustrationer.. Personlig vlog! (del 2)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Efter et halvt år i kina har jeg fået ny studie-bolig i KBH, og tager jer i denne vlog gennem hele mine flytte-process! Deler både mine frustrationer samt tips til at flytte med jer 👀 Jeg håber meget I kan lide denne personlige vlog! Da mange af jer havde efterspurgt at jeg optog flytte-vlogs, havde jeg så meget footage at jeg nu har opdelt det i to videoer! Link til flytte-vlog del 1 i beskriveksen nedenunder 🤓

Som altid HUSK at giv videoen et LIKE hvis I kunne lide den! Det hjælper virkeligt min kanal!
OG

💓 ABONNER 💓 for flere videoer, da jeg uploader min. 1 ny videoen om ugen✨

Until next time,
Rikke x
_______________________
Videoer som jeg referrer til I denne video /relaterede videoer I bør se efter!☺️⤵️

PERSONLIG FLYTTE-VLOG inkl. min FØRSTE TRÆNING EFTER KINA (effektiv træning for hele kroppen!)

ALT JEG SPISTE MINE FØRSTE 24 HJEMME EFTER ET HALVT ÅR I KINA, Hjemrejse + Life/Kanal Update 💓

5 SEMESTER PÅ UNI @CBS I Exchange eller internship? JEG FLYTTER TIL KINA (!?)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.