SmartRoomJan2010

Smart Room en verden af plads

Smart Room er den unikke skabsløsning, der fylder mindre og rummer mere. Byg dit skab i dybden i stedet for i bredden. Færre skabslåger, mindre pladskrævende, -maksimal udnyttelse.

Udnyt spildpladsen ved skråvægge på en smart måde med Smart Room. Smart Room kan tilpasses alle vinkler på skråvæggen den ideelle løsning til børneværelset, -soveværelset eller skabsgangen.

Smart Room er systemet, der let kan tilpasses alle pladsbehov og skabsstørrelser. -Tilpas selv dit nye Smart Room i den højde, der passer til placeringen af skabsløsningen. Vælg mellem tre dybder af skabet 84 cm, 94 cm eller 104 cm i bredder på 40 eller 60 cm.

Smart Room skabe på skinner

Smart Room er skabet, der kommer til dig, når du skal bruge det. Smart Room -anvender en letglidende og robust skinne (belastning: max. 85 kg), der sikrer dig nem adgang til skabets indhold igen og igen.

Træk Smart Room ud og du har let adgang til og overblik over hele skabet. Skub Smart Room ind og du har maksimal opbevaring på mindst mulig plads. Smart Room er -skabe på skinner let at komme til.

Smart Room kan indrettes med bøjlestang og hylder ( i tre størrelser) efter ønsker og behov. Smart Room et træk og det bagerste kommer forrest.

Smart Room diskret luksus

Smart Room kan anvendes overalt, hvor der er behov for maksimal udnyttelse af -pladsen. En enkel og oplagt løsning, hvor du kan tillade dig den luksus at opfylde dit behov for skabsplads effektivt, diskret og smart.

Smart Room er bygget i aluminiumsprofiler med gennemtestet bæreevne. Let at -tilpasse for gør det selv brugeren med mulighed for fleksibel indretning tilpasset alle behov.

Tidligere artikelLars Hedegaard – Paller er grimme
Næste artikelFler Farver – Kast Nakken Tilbage