Skyttevangen 9

Område:
Det populære og eftertragtet villakvarter Ølsemagle, byder på gode indkøbsmuligheder, skole, sportsfaciliteter og rigtig gode offentlig forbindelser. Med kun 5 minutters kørsel ligge Køge Centrum, hvor S-tog og regional tog kører. Her er også et fantastisk byliv med ugentlige torvedage og mange forretninger, en rigtig handelsby.
Ejendommen:
Total gennemrenoveret, med hvidmalet filset facade, og sort glaseret tegltag. Stor integret carport med grovkøkken, vask og skabe. Samt disponibelt isoleret rum. Haven er et kapitet for sig, skøn overdækket terrasse, hvor udsigten til swimmingpoolen er velplaceret i den lukket sydvendte have, samt en skøn morgen terrasse. Ydermere 2 redskabsrum samt et isoleret redskabsrum.
Indretning:
Flot møblerbar entre med klinkegulv. Stort og flot spisekøkken med forhøjet spisebord, klinkegulv og alt i hårde hvidevarer, udgang til østvendt terrasse. Lys stue med parket gulv og pejs, herfra udgang til meget stor og lækker udestue med klinkegulv. Gæstetoilet. Fordelergang med garderobe og klinkegulv. Meget stort børneværelse med parket gulv (Opr. 2 værelser). Stort lækkert badeværelse med bruseniche og spa. Meget stort soveværelse med stor skabsvæg (Opr. 2 værelser). Stort bryggers med naturgas, håndvask og skabe.
Ejendommen blev gennem renoveret i år 2000, og er løbende opdateret, en virkelig flot og velindrettet ejendom, DER SKAL OPLEVES.

Tidligere artikelknirk i gulv
Næste artikelClara Frijsvej 15