Skolevej 8G | 2630 Taastrup

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Meget velholdt og lys 2-plans enderækkehus med vestvendt have – sælges ca. 35 % under andelsværdien!

Velindrettet bolig på 114 m2, opført 2005 i gode, gedigne materialer og med solrig, vestvendt have med flisebelagt terrasse. Boligen er med store, lyse rum med store vinduespartier, parketgulve med gulvvarme overalt, samt værelser med skabe og franske altaner – og med lyst køkken og 2 toiletter.

Beliggende i meget børnevenligt område i andelsforeningen AB Rosenhaven – et flot byggeri fra 2005 med bl.a. gode parkeringsforhold og legeplads – i ældre villakvarter, tæt ved Taastrup hovedstrøg med mange specialbutikker og få kilometer fra City-2, Høje-Taastrup og Taastrup S-station og motorvejsnet.

Indeholder: Entre med indbygget skab. Pænt gæstetoilet i rustik stil med dekorativ vask og med vaskemaskine og tørretumbler. Skøn, lys vinkelstue med udgang til haven og med trappe til 1. sal – og i forbindelse med stuen åbent køkken med lyse skabselementer og nyere hvidevarer. Endvidere lille kontorplads ved trappen til 1. sal.

1. sal indeholder repos samt 3 lyse soveværelser – alle med skabe og fransk altan og med højt til loftet. Endvidere dejligt badeværelse med bl.a. muret bruseniche.

Til boligen hører redskabsrum.

En skøn bolig til børnefamilien, der ønsker at bo i et børnevenligt og centralt område – skal ses!

Se mere informtaion om boligen lige her:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.