Siemens SN678X46TE opvaskemaskine med Home Connect og Zeolith

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Siemens SN678X46TE integrerbar opvaskemaskine. Se mere om opvaskemaskinen her:
Ønsker du at se flere opvaskemaskiner, kan du klikke her:
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet.

Følg kanalen for at få flere tips og se flere produktvideoer:

Fra videoen:
Opvaskemaskiner kan være svære at vælge imellem, men skal du have en model, som du kan stole på gør sit arbejde til fulde, så skal du overveje den her.
Vi er efterhånden blevet vant til at teknologien klarer dagligdagens gøremål for os, og det gælder i den grad også for hvidevarer. Den her opvaskemaskine til underbygning er helt enormt rummelig med sine 14 kuverter. Den har en fantastisk energiklasse og et dejligt lavt lydniveau, som du uden tvivl vil komme til at nyde godt af i hverdagen.
Det der gør denne model helt speciel, er at den er udstyret med HomeConnect, hvilket betyder at du kan betjene maskinen fra din mobil, mens du fx sidder i stuen eller er ude at træne. På den her måde er du sikret ren service til når du endelig kommer hjem. Du kan vælge at igangsætte vasken, vælge program eller blot ved at give maskinen få informationer kan den helt selv vurdere det rigtige program. Der er også en Tab-tæller i appen. Du skriver blot en besked i din Home Connect app, når du køber nye tabs til opvaskemaskinen, så kan du altid se på din smartphone, hvor mange tabs, du har tilbage, også når du ikke er hjemme. Hvis du er ved at løbe tør, sender Home Connect appen en push-meddelelse, så du husker at købe nye forsyninger. Det er næsten for nemt.
Udover at være teknologisk intelligent, har modellen her også særdeles rummelig og fleksibel indretning. Det er jo ofte først når du har fyldt maskinen at du ser der ikke er plads til den sidste plade i underkurven. Det er nu ikke noget problem, fordi en øverste kurv har en helt særlig mekanisme, som gør arbejdet meget lettere. Selv med en fyldt overkurv kan du med rackMatic justere højden med et snuptag. Det gør fyldning og tømning af maskinen lettere, særligt for store gryder og tallerkner.
Derudover får du også en ekstra hylde. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til suppeøser, salatbestik og sågar mindre servicedele, som f.eks. espressokopper.
Modellen er udstyret med mange lækre ekstrafunktioner. Du får bl.a. den innovative Zeolith®-teknologi som giver dig en skinnende tør opvask. En fed detalje ved modellen her er at den kan projektere resttiden og programstatussen ned på gulvet, så du ikke skal åbne den for at se hvor i langt i processen den er.
Og er der noget du er i tvivl om, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig ved telefonen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.