Siemens SN65M046EU 'bedst i test' i opvaskemaskine med Zeolith

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Siemens SN65M046EU opvaskemaskine
Køb opvaskemaskineher:
Se videoens undertekster herunder:

Du har hér en model med den effektive Zeolith-tørring. Den har desuden mulighed for at korte op til 66% af opvasketiden, og så ligger den i bedste energiklasse. Alt i alt et produkt med masser af gode fordele.
Som det ses, så er modellen til integration. Som altid følger skabelon, vejledning og beslag med til maskinen.
Betjeningen er i toppen, den betjenes via knapperne, fra venstre mod højre.
Dvs. tænd for maskinen, vælg vaskeprogram, ændre evt. på programmet vha. tilvalgene, og tryk på start. En dejlig let måde at betjene den på, og til at gå til for alle.
Den er naturligvis udstyret med AquaStop, som er en sikkerhed mod lækager, så den lukker selv for vandet, hvis der er en lækage på slangen. Siemens garanterer at den er sikker, i hele maskinens levetid.
Maskinen har en kapacitet på 13 kuverter.
Bagerst i maskinen har du Zeolith-beholderen. Maskinen bruger mineralet til at tørre med. Det har den egenskab, at det genererer høj varme, når det kommer i kontakt med fugt. Og ved at bruge den måde at tørre på, sikrer du at din service bliver helt tør.
I underkurven har du mulighed for at lægge bagerste del af tallerkenrækkerne ned, så du har plads til gryder, fade osv. Du får også en bestikkurv, som kan placeres hvor du vil i kurven.
I overkurven har du god mulighed for at tilpasse indretningen til det du skal have vasket op. Der er god plads til at sætte glas, skåle og fade hvor du ønsker. Dele af tallerkenrækken kan lægges ned, så du får plads til skåle, kasseroller osv.
Derudover har du en ekstra hylde i højre side, som kan bruges til redskaber, knive, små skåle osv. Og i venstre side har du en mindre bakke, som især er velegnet til køkkenredskaber eller knive.
Overkurven kan hæves og sænkes i tre niveauer, så du kan få plads til selv ret høje glas. Det gøres via håndtagene i siden af kurven.
Maskinen ligger i bedste energiklasse, A+++. Den har et lydniveau på kun 44 dB, så den er ideel til dig, som har en åben forbindelse mellem stue og køkken, eller et stort køkken/alrum.
Den har i alt fem programmer, to tilvalgsmuligheder og mulighed for udskudt tid. Den har et godt auto-program, hvor sensorer tilpasser vasken efter servicen og hvor beskidt det er. Vælg programmet, og lad den klare resten.
Derudover har du flere gode tilvalgsmuligheder. Du har f.eks. mulighed for at speede vasken op med ’VarioSpeed Plus’. Hér reduceres vasketiden med op til 66%. Den bruger lidt ekstra i energi på den her måde, men til gengæld går det hurtigere end normalt.
Alle programmerne, og alle tilvalgene, står naturligvis godt beskrevet i brugsanvisningen.
Maskinen overholder standardmål. Men husk for en sikkerheds skyld at måle efter, om der er plads til den hjemme hos dig.
Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.