Sålbænk – hvordan monterer du sålbænken rigtigt? Se hvordan her

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I denne video fortæller jem & fix’ håndværker Kuno Bonne dig alt, hvad du skal vide inden du går i gang med montering af sålbænk. Følg vejledningen trin for trin, og find materialer her

En sålbænk er en slags udvendig vindueskarm, der leder regnvand væk fra vinduer og facade for at undgå fugt- og skimmelskader. Sålbænke fremstilles i forskellige materialer, hvoraf de mest anvendte er skifer, beton og tegl. Tidligere har man også lavet sålbænke i træ og mursten, men disse forekommer ikke så ofte længere, da de er mindre modstandsdygtige over for fugt og kulde. Fordelen ved en skifer sålbænk er, at den er meget nem at udskifte. Hvis du har en gammel sålbænk i et andet materiale, der trænger til en udskiftning, er det således en udmærket idé at vælge en ny i skifer, da den blot skal fastgøres ved hjælp af metalbæringer.

Denne video guider dig gennem montering af sålbænk på en enkel og overskuelig måde, så du hurtigt kan få det fixet, og du finder naturligvis et udvalg af sålbænke i forskellige materialer i din lokale jem & fix.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.