Sådan skaber du nyt liv i indretningen

Hvert hjem ser unikt ud og har sit helt eget udtryk som følge af de individer der bor der. Det bedste ved at komme hjem er, at man føler sig hjemme – og det er blandt andet indretning der gør det. Men med jævne mellemrum kan man godt have lyst til at pifte indretningen lidt op og tilføje nyt liv til de rum man opholder sig i. Og der er en simpel og billig måde at gøre det på.

Nogle mennesker elsker at indrette værelserne på ny, mens andre kan nøjes med at indrette dem en enkelt gang og så lade det være dét. Men hvis man befinder sig et sted midt i mellem, hvor man gerne vil tilføje lidt nydt liv til sit hjem, uden at gøre det helt store og hive det store kreditkort frem, så kan man helt simpelt gøre det ved at tilføje nogle en plante eller evighedsbuket her og der.

Fordele ved planter

Planter kræver ikke den store investering. Det er derfor en nem og relativt billig måde at gøre noget nyt ved indretningen. Og fordelen ved sådan noget som en evighedsbuket er, at de holder i så lang tid, som man passer godt på dem. En evighedsbuket skal hverken vandes eller tilses. Den passer sig selv og tilføjer værdi til et rum i form af sit flotte og prydende selv.

Den er altså en god investering fordi man kun behøver at købe tørrede blomster en enkelt gang for at lave en evighedsbuket, og så kan man nyde synet af den i mange år frem. Den er samtidig også bæredygtig fordi blomsterne i forvejen er tørre og ikke dør ligesom levende blomster gør efter et stykke tid.

Lav buketter med familien

En evighedsbuket kan også skabe nogle hyggelige stunder familien imellem, da man kan bruge tiden sammen til at samle buketterne og bestemme hvilke blomster der skal med i hver evighedsbuket.

Der er en masse inspiration at finde online på hvilke blomster der er gode at bruge – for eksempel på Plantorama.dk. Og ellers er det bare om at sætte fantasien i spil og sammensætte tørrede blomster som man vil.

Tidligere artikelFind billige skabe til hjemmet på nettet
Næste artikelGode råd til at købe Lego til dit barn