Sådan skaber du likviditet i din erhvervs ejendom inden året er omme

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Året går snart på hæld og skal du skabe likviditet i din ejendom inden året er omme – så er det nu du skal handle.

I denne video præsentere Jeanette Andresen, erhvervsejendomsmægler & direktør, dig for nogle af de overvejelser du som ejer af en erhvervsejendom bør have hvis du ønsker at skabe fornyet likviditet i din ejendom.

Udover de tips ser vi yderligere disse 3 konkrete muligheder du bør overveje:

– Store tomme butikslokaler konverteres til moderne kontorfællesskaber.

– Domicilejendomme brydes op til mindre lejemål

– Konvertering fra erhverv til private boliger

Især konvertering fra erhverv til private boliger er i øjeblikket yderst attraktivt. Konverteringer af attraktive ejendomme konverteret efter 1991 kan udlejes til markedsleje.

Kombineret med et stigende behov for boliger i hele landet, kan konverteringer skabe en øget likviditet hurtigt. Vi ser pt. et boom i konvertering fra erhverv til privatbolig i Københavnsområdet.

Udfordringen kan i mange tilfælde være den gældende lokalplan. Efter et veloverstået lokalvalg d. 21 november 2017 har vi set en fremgang i den politiske indstilling til ændring af lokalplaner i mange kommuner. .

Et andet punkt hvor du kan tænke ud af boksen; markedsføring.

Et skilt ud til vejen skaber ikke længere den fornødne opmærksom omkring jeres ejendom. Hos Andresen Erhverv har vi i mange år gjort brug af et stort og velplejet nationalt netværk for at afsætte tomme ejendomme og lejemål.

Endvidere kan det være interessant at se på branding værdien af jeres ejendom. Igennem re-branding af en større tom kontorejendom i Birkerød lykkedes det os sidste år at udleje og senere sælge denne på blot 6 måneder. Ejendommen havde stået tom i 6 år.

Vi håber disse konkrete råd kan være med til at hjælpe dig med at øge likviditeten i jeres ejendomme inden året er omme.

For yderligere informationer:
– Se vores hjemmeside
– Kontakt: Jeanette Andresen, Direktør i Andresen Erhverv ApS, ae@andresen-erhverv.dk tlf. +45 2622 5111

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.