Sådan får du liv i hjemmet med lamper

Lamper
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lamper såsom loftslamper og gulvlamper kan give hjemmet en masse liv. Først og fremmest er belysningen det vigtigste, når det gælder humøret. Lys er videnskabeligt bevist, at kunne skabe glæde og kunne gøre humøret meget bedre. Det er derfor, at du er trættere om morgenen, når det er mørkt end når det er lyst. Eller er det bare noget hjernen manipulerer dig med? Lys er en kilde, som mennesket har brug for. Sidder du derhjemme med dårlig belysning, så kan du nok skyde skylden på det, hvis du på samme tid har et dårlig humør.

Hvordan får man så liv i hjemmet med lamper? Man kan først og fremmest snakke om udseende, og derefter kan man snakke om selve belysningen. Du får nemlig liv i hjemmet ved at have unikke møbler, med sin egen karakteristik. Det samme gælder for lamper. En gulvlampe stående i hjørnet eller en bordlampe inde på soveværelset, kan faktisk gøre rummet meget tilfredsstillende end det allerede er. Mange designer lamper foretrækkes her.

Designer lamper kreeres nemlig med det formål, af at kunne give dig en fantastisk belysning, som skaber en unik form. En lampe såsom Ph5 af Poul Henningsen er en populær lampe blandt de danske hjem. Poul Henningsen var en arkitekt, der designede Ph5 lampen, med det formål, af at være 100% blændfri. Den er designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, som sender størstedelen af lyset nedad. Armaturet udsender både nedadrettet, og på grund af den trompetformede overskærm, et siderettet lys, hvilket medvirker til, at armaturet oplyser området omkring sig selv i tændt tilstand. Ph5 lampen kan hænges op i stuen og køkkenet. Her får du en lampe, der passer simpelt ind til de fleste møbler.

Udover udseendet kan du også få liv i hjemmet med lampens lys. Er det meget mørkt hjemme hos dig, vil du nok opleve, at der ikke er så meget liv. Hvorimod, hvis du har meget lys, så vil du opleve, at det virker som om, der er meget liv i hjemmet. For at få liv i hjemmet med lamper, så bør du have lamper i hvert rum. Du skal altså have en lampe i gangen, soveværelset, badeværelset, bryggerset og så videre. Der er dog forskellige lamper til hvert rum. Til stuer f.eks. så bør du gå efter lamper, der lyser hele rummet op kraftigt. Du skal selvfølgelig ikke blænde rummet, men man skal kunne se, hvad der foregår og samtidigt skal man kunne føle en hyggelig stemning. I stuen er nemlig der, hvor familien samles og gæsterne sidder. I badeværelset bør lyset være rettet mod spejlet og man bør ikke have lys, der skaber skygger. Derfor er loftlys oftest brugt i et badeværelse. I køkkenet bør lyset være rettet imod, hvad der er vigtigt. Her er det, hvor alt arbejdet foregår i et køkken. F.eks. over et spisebord, komfuret og lignende.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.