Så flot, billigt og hurtigt kan de bo i containere i Helsingør Kommune

Helsingør Kommune udtaler “Vi kan blive nødt til at huse folk i containere” ifølge denne artikel på Danmarks Radio: ”

Det viser enslydende beregninger, som dels Arbejderbevægelsens Erhvervsråd og dels den borgerlige tænketank Cepos har lavet for DR’s Undersøgende Databaseredaktion.

Vi kan blive tvunget til at huse familier med børn i skurebyer, pavilloner, containere eller i herberge, siger ALLAN BERG MORTENSEN, FORMAND FOR BESKÆFTIGELSESUDVALG I HELSINGØR KOMMUNE.

KL: Kan ikke finde husly til folk
Helsingør Kommune bakkes op af Kommunernes Landsforening (KL), der i sit høringssvar til lovforslaget om nyt kontanthjælpsloft netop påpeger, at kommunerne ikke kan finde flere billigere boliger.
– Kommunerne kan simpelthen ikke blive ved med at finde billigt husly til folk. I forvejen skønnes det, at kommunerne i 2016 skal finde boliger til yderligere 17.000 flygtninge, så systemet er helt spændt ud, siger formand for KL, Martin Damm.

Som opfølgning har vi i LIAB Flexhomes lavet en lille video der viser lidt om hvor flot og lækkert det kan være at bo i skibscontainere og vi ville da til enhver tid bytte et traditionelt dansk hus eller en kedelig beton lejlighed med en af vores flotte, miljøvenlige lejligheder eller villaer.

Ligeledes siger vi, at problemet med at de ikke kan finde boliger til flygtninge og kontanthjælpsmodtagere da de som regel er for dyre, igen er baseret på manglende information. LIAB Flexhomes kan levere prisrigtige boliger i den gode danske kvalitet, der samtidig overholder alle danske regler for brand og bygningssikkerhed.

Om det er lejligheder eller bolig til studerende eller kontanthjælpsmodtagere, så vil de blive lykkelige for at bo i en af vores flotte container lejligheder. De er bygget efter stolte Danske Design traditioner, og i en solid, holdbar kvalitet der giver en tryghed og sikkerhed.

Vores FLEX LEJR eller URGENT HOUSING er specielt beregnet til midlertidige boliger der skal opsættes hurtigt og gerne kunne flyttes igen, hvis det kommer på tale. Der kan være op til 6 komfortable sovepladser i hver container og så tilknytter vi containere specielt indrettet med vaskeri, køkken samt toilet og bade faciliteter.

At bygge i containere er ikke bare 35% billigere end traditionelle bygninger, det er også 55% hurtigere og 75% mere miljøvenligt.