Roomdecor/organizing for summer!+DIY

♡ ÅBEN MIG FOR MERE INFO♡
Hej allesammen! Denne video handler lidt omrking room decorations og indretning. Dette er første gang jeg prøver at filme sådan en slags video så jeg håber den blev god nok:) Der kommer en masse flere af denne slags videoer i fremtiden da jeg syntes de er meget inspirerende. Like denen video for flere af denne slags videoer.

ANDRE STEDER I KAN FINDE MIG:
instagram: _shoppingmus_
snapchat: ipalina

TØJ JEG HAR PÅ I VIDEOEN:

Trøje: Random

bukser: Calvin klein

HVIS DU ER SPONSORE ELLER ANDET SÅ KONTAKT MIG PÅ: miax5457@apps.vestergaardsskolen.dk

INFO OM VIDEOEN:
filmet med: Canon eos 1100D
Redigeret med: Imovie

SPØRGSMÅL OM MIG:
hvor gammel er du?: 14 år
Går du med makeup til hverdag?: Nej (ik endnu)
Hvad klasse går du i?: 7 Klasse
Hvor bor du?: Jylland

-Mia

Tidligere artikelSådan monterer du traileren
Næste artikelSanderumgaard kartofler