På sko-shopping med Sofie Parelius

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvordan får du cool Nørrebro-stil på fødderne? Det guider 23-årige Sofie Parelius til. Hun bor på Nørrebro, elsker sko og tager os med på sko-shopping i Nørrebro Bycenter hos Deichmann, der netop har åbnet ny butik. Se Sofies 3 favorit-styles og hør hvordan du kan style dem til et cool og afslappet Nørrebro-look.

Vil du shoppe de 3 par sko, Sofie vælger i videoen, kan du finde dem hos Deichmann i butikkerne eller på

Besøg Sofies blog her:

Nørrebro Bycenter elsker Nørrebro! Derfor hylder vi Jer seje Nørrebro’ere og Nordvest’ere, og glæder os til at underholde med spændende interviews og videoer med guides til alt fra boligindretning, gør-det-selv-projekter, mode, skønhed, bøger, sport og fritid.

Vi vil også lave challenges, hvor heldige gæster i centret får en udfordring – hvor meget kan du fx få for 1000 kr. i centrets butikker, hvis du skal holde den perfekte børnefødselsdag, shoppe et outfit til første date eller købe ind til at lave en make-over i din bolig? Vi vil naturligvis også lave give aways på kanalen, så du har mulighed for at vinde nogle af de fede ting fra butikkerne, du ser i videoerne. Vi håber, du vil se med!

Kunne du tænke dig at være med i en video? Skriv en besked, hvis du har en god ide, en god historie at fortælle eller gerne vil være med i fx en challenge.

Hent vores nye magasin gratis på eller kig forbi centret og hent et gratis eksemplar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.