Oppussing av spisestue | Del 1 – Vlog

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hei alle sammen!
Syns det var på tide med en video som ikke var så vektrelatert. Det er jo sommer og det betyr oppussing for min del. Jeg liker å ha slike prosjekter og har en del ideer til rommene i leiligheten fremover. Si gjerne ifra om du liker slike videoer!

Som nevnt filmer jeg med et Canon Eos 750D for tiden fordi vlogg-kameraet mitt, Canon Powershot G7X Mark ll, er sendt på reperasjon for en maskinfeil i autofokusen. Jeg får det ikke tilbake før uti august engang så da blir det litt telefonvideoer samt EOS 750D-videoer fremover, haha.

Følge meg på sosiale medier?
Instagram: linnmarita
Snapchat: liinnmarita
Facebook:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.