Oplev naturen på den helt rigtige måde

Natur

Naturoplevelser trender som aldrig før, og programmer som Nak og Æd, Bonderøven og Alene i Vildmarken inspirerer flere og flere folk til at tage ud og nyde den skønne danske natur. Hvis du er en af de mange danskere, som elsker at komme i naturen og indånde den friske luft efter en lang arbejdsdag, så er det her du skal læse med. En rigtig fed oplevelse i naturen akkompagneres nemlig ofte med det helt rigtige grej, og du kan læse her, hvad du skal tage med, næste gang du skal på tur.

 

  1. Den rette beklædning

Først og fremmest er det vigtigt, at du har den helt rette beklædning, når du skal ud i naturen. Det er vigtigt, at du ikke fryser, men det er også vigtigt, at du ikke har det for varmt. Vælg tøj som er åndbart, så det er behageligt at have på. Benyt dig af flere lag, så du undervejs har mulighed for at tage et lag af, hvis det bliver for varmt. 3-lags-princippet anbefales til alle, som vil have høj komfort. Husk også at investere i det rette fodtøj, specielt hvis du skal på længere gå- eller løbeture.

 

  1. Et ur der kan det hele

Nu om dage kan et ur meget mere, end det kunne for 50 år siden, og derfor er der rigtig mange outdoorentusiaster, der har et ur med på turen. Mange ure har nemlig både GPS-funktion, temperaturmåling, alarm, fugtighedsmåling, punkthukommelse, tracking af din tur og meget mere. Med et ur med disse funktioner bliver det lidt ekstra fedt at komme i naturen, uanset om du blot skal gå en tur, løbe eller endda tage en overnatning i det fri.

 

  1. Multi-tools er smarte

Hvis du skal opholde dig lidt længere tid i naturen er et multi-tool anbefalelsesværdigt. Et multi-tool har som navnet antyder en lang række forskellige værktøjer samlet i ét, hvilket er en fordel, når man skal pakke til en dag i naturen. Et multi-tool kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver herunder at lave mad, sætte telt op, ordne brænde, tænde et bål og meget andet. Disse multi-tools fås mange steder og der er helt sikkert et til dit behov.

 

  1. En lygte er altid god at have

En sætning som: ”Du ved aldrig, hvornår du får brug for det” er en passende sætning, når du er ude i naturen. Afhængig af tid og sted kan en lygte være uundværlig i naturen, da man efter mørkets frembrud vil have svært ved at se en hånd for sig uden en form for belysning. En lommelygte eller pandelampe vil være at anbefale, så du ikke skal lade dig begrænse af tiden fra solnedgang til solopgang.

 

  1. Husk et par fede solbriller

Noget grej er nice to have, mens andet grej er need to have. Solbriller ligger måske i kategorien nice to have men er ikke desto mindre utrolig behagelige at have, når man er ude i naturen. Det er både praktisk på en gå- eller løbetur på en solskinsdag men er også at foretrække på en cykeltur eller skitur. Mærker som Oakley og Wiley X er utrolig populære på markedet og er af høj kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert.

Nu er du klar til at komme ud og opleve naturen på den helt rigtige måde. Rigtig god fornøjelse.

Tidligere artikelMIN GADEHUND MØDER SIN SØSTER IGEN *RØRENDE*
Næste artikelStrik selv: Sød buksedragt med mønsterbort til baby