Nordvest – Tranevej 10, 1. th.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Superflot og indflytningsklar 2-vær. med sydvestvendt altan og spiseplads i køkkenet.

I solid rødstensejendom finder du denne velholdte 2 værelses lejlighed, der kun venter på dig og dine møbler. Velfungerende ejerforening med styr på økonomien og en stor opsparing i form af vedligeholdelsesfond. Beliggenheden bærer præg af lige dele autentisk altid-åbent lokalmiljø samt nærhed til byen. Her er få minutter til et væld af små og store specialbutikker, dagligvarebutikker, lokale bodegaer/caféer, busser og snart en ny metro. Samtidig kan du cykle til Skt. Hans Torv, Søerne og city på under 15 minutter.

Lejligheden er løbende renoveret og indeholder: Rummelig entré. Toplækkert køkken med hyggelig spiseplads og alle hårde hvidevarer, herunder vaske- og opvaskemaskine. Flot flisebadeværelse med brus. Pragtfuld opholdsstue med plads til spise- og hyggehjørne samt udgang til solrig altan. Skønt soveværelse med plads til skab samt hjørnevindue til verden.

Her er plankegulve, hvide vægge, termovinduer, billig fjernvarme, nyere elektricitet. Der mangler ingenting!

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.