Nordisk jul (4:4) Eventyrlig pynt til juleaften

Nu nærmer julen sig med hastige skridt – og hvis du får gæster i juledagene og gerne vil pynte bord og juletræ i nordisk stil – så har dk4 gode tips, som er lige til at gå til. dk4’s Amanda Bastholm har allieret sig med den erfarne florist Lars Jon – og i fællesskab fremtryller de et smukt julebord, som nok skal få gæsterne til at spærre øjnene op!
Lars Jon er 36 år og har arbejdet med blomster siden han var 15, er medejer af 4 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland.
Lars har en særlig evne til at få overraskende ideer ud af enkle materialer og dyrker den nordiske stil både i sin boligindretning og i sit arbejde.
I de første tre programmer var der fokus på adventskransen, der blevet fremtryllet magiske juletræer og buttede engle, hoveddøren blev pyntet, værtindebuketten bundet og juledekorationen kreeret. Denne gang viser Lars Jon, hvordan man pynter et smukt julebord og hvordan man kan pynte sit juletræ – blandt andet med enkle kræmmerhuse med en rose i. Selv om man ikke er blomsterbinder eller stylist kan man nemlig sagtens gøre noget særligt ud af oppyntningen – og som Lars Jon udtrykker det i programserien; er det vigtigste, at det bliver personligt og passer til det hjem, man er i!