Nørrebro – Ole Jørgensens Gade 3, st. th.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Nyrenoveret og herlig 2v – tæt på Nørrebro station og Nørrebrogade.
Denne nyrenoverede lejlighed ligger på en stille sidevej til Nørrebrogade og beliggenheden gør at man er tæt på det sprudlende liv på Nørrebro. Runddelen ligger kun en lille spadseretur derfra, hvor man undervejs rigtig kan opleve alle Nørrebrogades spændende tilbud af butikker, både dagligvarer og impulskøb. Bus 5A går 2 minutter væk fra din hoveddørdør, hvilket gør det nemt at komme til City. Ønsker man at tage toget i stedet, ligger Nørrebro S-tog St. kun et par minutters gåtur fra din hoveddør (også tæt på den kommende metro).
Lejligheden er en 2 værelses med fordelingsentre. Lejligheden er en høj stuelejlighed, som giver et dejligt lysindfald grundet de store vinduer. Man får et stort soveværelse der vender imod den hyggelige og rolige fællesgård, og en dejlig lys stue ud mod vejen med kun lidt trafik. Begge rum er med ny lakerede/afhøvlede gulve, nymalet og flot stuk som giver værelserne et smukt præg. Badekabine/vaskekabine er pt., placeret i soveværelset, men der er mulighed for, at man kan integrere badet med toilettet. Køkkenet er lyst og flot med nylagt linoleumsgulv og masser af skabsplads. Derudover får man nye termoruder (skiftet i 2013) tilhørende kælderrum, fællesvaskeri, kabel-tv og internet. Alt i alt får du en lejlighed med en rigtig fed placering, tæt på sharwamastederne, grønthandlerne, Nørrebro Hallen, Nørrebro Parken og indkøbssteder som Føtex, Fakta med videre.
Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.