MUCHOS Alt i én bolig

“Det er ret simpelt – vi har udviklet en bolig og indrettet den med ressource møbler – og lavet en slags modul – som du frit kan sammensætte til din egen bolig efter dine behov. Med 4 materialevalg – 4 planer og 4 facadeløsninger – 4 tag og 4 terrasseløsninger.
Vi leverer en lang række eksempler at vælge udfra .”

Fra // Kolonihavehus // Sommerhus // Helårsbolig // Kontor // Tilbygning – Alt i én bolig….

MUCHoS er et modul byggeprojekt med mange fleksible muligheder.
Udbuddet er et stort samlesæt med mange valg med udgangspunkt i systematik, økonomi, og smart thinking, og med bæredygtige principper.

En slags Build-a-bear koncept for boligen. – den “moderne campingvogn”

Her har du mulighed for at få bygget din bolig på dine præmisser. Det er ret simpelt – vi har udviklet en bolig og indrettet den med ressource møbler – lavet en slags modul – som du frit kan sammensætte til din egen bolig efter dine behov. Med 4 materiale valg – 4 plan- & 4 facade-løsninger – 4 tag- & 4terrasse-løsninger.
Vi leverer en lang række eksempler at vælge udfra .”

4x4x4x4=256

Deltag aktivt i både valg af sammensætninger og selve udformning af din bolig fra kælder til kvist, det indre og det ydre. Valg til placeringer, ændringer, tilføjelser og boligen kan følge dit liv på din måde. Og leve i et aktivt hus, hvor det daglige brug afspejles i din bolig. En bolig der skildrer dit liv og færden. Og er transporterbart – , I KAN tage huset med jer.

En mobil arkitektur lavet af foranderlige moduler, som er fleksibel, bevægelig og i et flytbar design med super funktionelle indretninger.

Vi indretter dit hjem med RESSOURCE MØBLEMENT. Det vil sige at samme rum har optil flere funktioner på forskellige tider – efter behov. Disse daglige aktioner skaber en anderledes type brug af et hus. Dine antal m2 vil komme til at synes større – og mere praktisk.
Kontakt for materiale på projekt DINBOLIG@MUCHoS.DK
DIN ARKITEKTUR // YOUR-ARCHITECTURE.COM

Tidligere artikelIKEA Hjemmeholdet: Se makeoveren af en moderne stue i pagt med naturen
Næste artikelRoomtour #1