MIT EFTERSKOLEVÆRELSE – 1. Advent

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg laver adventskalender hele december, og den her video er den første video, fordi det jo i dag er 1. Advent. Egentlig havde jeg planlagt en anden video til i dag, som var mere julerelateret, men jeg havde nogle problemer med den, så i stedet kommer min room tour. Den anden video kommer på torsdag. Knus

Hej allesammen – velkommen til den her video.

SOCIALE MEDIER:
►Instagram: signemfrederiksen
►Yt-snapchat: signemf.yt
(jeg accepterer ikke venneanmodninger fra folk jeg ikke kender på Facebook eller på min private snapchat)

FACTS OM MIG:
►Alder: 16 år
►Klasse: 10. på Århus Efterskole
►By: Århus

INFO OM VIDEO OG UDSTYR:
►Kamera: Canon EOS 1100d
►Redigeringsprogram: Movie Maker eller Filmora
►Abonnenter lige nu:
►Musik brugt i videoen:

Hvis du er sponsor eller lign. kan du kontakte mig på: signe.mf@hotmail.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.