LIMELIGHT: PÅ BESØG HOS MARIA & KRISTIAN FRA NYBYGGERNE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sæson 1, Episode 5

I denne uge har vi været på besøg hos det skønne Nybygger par, Maria og Kristian som fornyligt har været med i det kendte gør-det-selv og boliginspirations program på TV2.

Maria og Kristian fra Nybyggerne har imporneret som “Team Gul” og gul stue, som er den farve de bla. har malet deres lejlighed i.

De klarede sig hele vejen til finalen, hvor de desværre måtte se sig slået. Men Maria og Kristian har stadigvæk beriget os med en masse boligindret samt tips og tricks til hvordan du selv kan sætte dig eget personlige præg på din boligindretning hjemme i dit hjem.

Det ses eksempelvis med Maria og Kristians seng, som også fungerer som opbevaringsrum, tøjskab og cykelparkering. Imponerende siger vi bare!

Vi håber du vil se med i denne uges afsnit, som sætter ekstra meget fokus på boliginspiration, design og gør det selv. Selvfølgelig kommer vi også ind på lampeinspiration, som også er en stor del af parrets indretning. Nybyggerne har købt designer lamper fra AndLight, som de også stolt viser frem.

Besøg vores univers af lamper og gå på opdagelse her:

Synes godt om vores Facebook side:

Få inspiration på Instagram:

Made By Hand – PorceLight P14, Pendel //

Lightyears – Aeon Rocket P3, Pendel //

NEW WORKS – Kizy, Bordlampe //

Schottlander – Mantis BS2, Væglampe //

Musik //

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.