LILLEDALSVEJ 15, 4660 STORE HEDDINGE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

For enden af en blind vej, som en smuk perle i en muslingeskal ligger denne liebhaverejendom godt placeret lige ud til Østersøen og Stevns Klint. Denne stråtækte, bindingsværksejendom skriver historie tilbage til 1900-tallet, men er væsentligt moderniseret i 2010 med et kræsent materialevalg og fremstår i dag fuldstændig indflytningsklar med en super flot tilstandsrapport.

Unikke kringelkroge, lavt til loftet, sprossede vinduer og utallige finesser skaber tilsammen en helt speciel atmosfære på de i alt 142 m2.

I det fransk inspirerede landkøkken kan kokkereres i stor stil og serveringen kan finde sted i en af de mange stuer med synlige bjælker. Her findes også oplagte steder til indretning af hyggekroge med sofamiljøer til ren afslapning. Udover stuer og gang indeholder stueplan tillige badeværelse samt større disponibelt rum.

I de kolde vintermåneder kan man med stort velbehag nyde flammerne fra en af de 2 brændeovne og herudover opvarmes ejendommen med 3 energibesparende varmepumper.

I kraft af de mange værelser er her god plads til gæster, både de spontane til en kop kaffe, men også til de overnattende på weekend. Førstesalen byder på 2 værelser samt et stort, møblerbart repos med alkover samt adgang til badeværelse.

Man kan indrette mange hyggespots og nicheområder på den skovlignende grund, som tæller hele 1103 m2, hvorfra udsigten er græssende dyr på et stort engområde og klinten som kan spottes forude.

Til ejendommen hører en lille udhusbygning og carport samt et drivhus.

På Stevns venter den vilde, uspolerede natur med den unikke klint, Stevns fyr og ikke mindst det smukke, aktive kridtbrud. Her kan man opleve den 20 km lange Trampesti langs hele kystlinien.

Når dagligvareindkøbene skal klares kan turen gå de ca. 5 km til St. Heddinge. Her er det muligt at handle ind frem til kl. 22.00. Byen byder på en aktiv handelsstandsforening med mange årlige arrangementer. Her er mange fritidstilbud og et stort idrætsanlæg og svømmehal. I byen findes desuden lægehus, bibliotek, folkeskole og biograf.

Vil man opleve endnu mere af Stevns vil havnebyen Rødvig, ca. 11 km fra adressen, være et oplagt emne. Her findes dejlig badestrand og op til flere gode spisesteder. Måske fristes man af frisk fisk direkte fra kutteren.

Man når desuden Køges overflod af kulturelle tilbud og multiple shoppemuligheder på ca. ½ time i bil.

Således vil stedet være perfekt som både fritidsbolig, flexbolig og udlejningsbolig. Den nuværende udlejningsaftale med Ferieparter kan overtages, og man vil på den baggrund kunne påregne en god årlig lejeindtægt.

For at fornemme den fantastiske stemning til fulde henvises til droneoptagelsen, ligesom vi anbefaler en fremvisning.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.