Klassisk murermestervilla med moderne fordele: Nyt udstillingshus fra Lind & Risør

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Få al charmen + de moderne fordele.

Nyt udstillingshus fra arkitekt- og byggefirma Lind & Risør ved Skovengen 2, flot beliggende op til Brøndbyskoven.

Huset er gedigent bygget i klassisk stil, med fx gesims, hall, valmet tag, sprossede vinduer + en masse lækre kvalitetsmaterialer, som kun bliver skønnere med årene.

Fordelen ved at bygge klassisk og nyt, er at du får alle de moderne fordele, som fx gulvvarme over alt, et hus bygget efter moderne byggereglement, indbyggede skabe + masser af praktisk indrettede kvadratmetre til hele familien.

At bygge et nyt hus er en af livets største beslutninger. Ikke alene handler det om økonomisk overblik og sikkerhed, men også om tillid og tryghed.

Hos Lind & Risør kan du være tryg i hele processen.

Lind & Risør A/S er et full-service arkitekt- og byggefirma med speciale i husbyggeri, nybyg, familiehuse og rækkehuse. Hos Lind & Risør baserer vi vores forretning på kundens individuelle ønsker og behov, og i et tæt samarbejde med vores arkitekter bygger vi i fællesskab lige præcis din drømmebolig overalt på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Et byggeprojekt med Lind & Risør er både nemt, overskueligt og økonomisk overkommeligt, og med vores mangeårige erfaring står vi i dag som en af landets mest eftertragtede og kompetente arkitekt- og byggefirmaer inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Hvert år står Lind & Risør bag omkring 500 nye enfamiliehuse, klynge- og dobbelthuse og andelsboliger – og til dags dato har Lind & Risør opfyldt over 6000 danske boligdrømme.

Udover at tegne og bygge boliger, tilbyder Lind & Risør også en bred vifte af lejeboliger i Storkøbenhavn, som du kan finde på lr-lejebolig.dk

Læs også mere på Lind & Risørs hjemmeside

Følg Lind & Risør på:

Lind & Risør Facebook: 
Lind & Risør LinkedIn: 
Lind & Risør Google+/YouTube: 
Lind & Risør Twitter: 
Lind & Risør Instagram: 
Lind & Risør Pinterest: 
Lind & Risør Flickr: 
Lind & Risør Vimeo: 
Lind & Risør Dailymotion: 
Lind & Risør Photobucket: 
Lind & Risør Yelp:  
Lind & Risør Slideshare: 
Lind & Risør Mynewsdesk:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.