Jeg fik kontakt med mit hjerte i Farsø! Seminar med Heart-Contact | Dagdrømmer Vlog 005

I denne vlog kan du opleve en weekend i mit liv som videoproducent. Jeg skal til weekendseminar med Heart-Contact og være en del af deres seminar “Change your habits, change your life”. Inden jeg kommer så langt står den på pakning, tøjvask og et hurtigt møde – men det hele går ikke altid som planlagt..

Tak fordi du kiggede med! Jeg håber du vil følge med fremover og se hvad jeg laver næste gang. Denne vlog følger mit liv som selvstændig fotograf og videoproducent. Jeg tager dig med på mit iværksætter eventyr og viser dig alt fra photoshoots, videoproduktioner, at have sit eget firma og mine personlige tanker! Håber vi ses – Mvh Jonathan Søe

Du kan abonnere/subscribe her:

Jonathan Søe er ung iværksætter og arbejder som fotograf og videoproducent. Han laver opgaver for virksomheder og skaber kreative projekter for at udfordre sig selv. Han gør sig også i boligindretning hvor han driver webshoppen Søe Home der er plakater med hans egne fotografier.

FØLG MIG HER:

Facebook:
Instagram:
Linkedin:
Snapchat:

Booking – Fotografering & Videoproduktion:

Søe Home Plakater – Webshop:

/// Music: &

Tidligere artikelTagfodsdetalje video – Matias, Mads og Oliver
Næste artikelHvordan tømmer jeg varmtvannsberederen for vann?