Inspiration til sund livsstil i FRB.C Shopping med Palæo

31-årige Peter Emil Nielsen fik en god (og sund) idé – det blev til restauranterne Palæo, som du helt sikkert allerede kender for deres ‘stenalderkost’. Vi har mødt ham til en snak om sund livsstil, Palæo og hvad han tror, bliver den næste trend indenfor ‘superfoods’?

Se interviewet med Peter Emil her, og besøg Palæo på Plan 3 i FRB.C Shopping.

Palæo gør op med ideen om, at takeaway og fastfood skal være usundt. I Palæo serveres stenaldermad, hvilket er mad, der tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har ændret sig i takt med industrialiseringen af vores madproduktion. Det betyder, at du ikke finder nogen form for forarbejdede kulhydrater i form af korn og sukker. I stedet får du gode, friske råvarer som kød, æg, grøntsager, frugt og nødder.

Palæo i FRB. C Shopping ligger i hyggelige omgivelser, hvor du både kan få et roligt bord inde i cafeen eller et bord i det lyse restaurantområde ude foran. Køb en ‘bolo’, ‘palæodog’, ‘hønewrap’, friske salater og juicer som takeaway eller nyd det i cafeen i din shoppingpause.

Palæos åbningstider følger Frederiksberg Centrets åbningstider.

—————

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning.

I FRB.C Shopping er der god parkering på Frederiksberg. I vores overdækkede parkeringshus holder du gratis den første time og betaler derefter 6 kr. pr. halve time.

Åbningstider:
Man 10-19
Tirs 10-19
Ons 10-19
Tors 10-19
Fre 10-19
Lør 10-17
Søn 10-17

føtex 8-21 alle dage.

Tidligere artikelDer er mange spørgsmål, når man skal købe bolig for første gang.
Næste artikelCedral Plank Afslutning foroven DK