Indretning af minimalistisk soveværelse – Inspiration (2018)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hyggeligt stilmiks – Hej, det er Emilie fra Ziito.

Soveværelset er et vigtigt rum i hjemmet, da det er her jeg genoplader, slapper af og får ny energi til hverdagen og derfor er det helt centralt for mig, at indretningen skal bære præg af en afslappet stemning med ro og balance, som passer til lige præcis mig og mine behov.

Hvis du, ligesom jeg, har et behov for at skabe ro i soveværelset, kommer du rigtig langt med dekorative, bløde og smukke tekstiler. Derudover giver lange gardiner en rolig stemning, som passer godt til formålet. De mørke farver er f.eks. et sikkert hit i år, både når det gælder tekstiler og vægge. Så jo mere vild og kreativ du er, desto bedre! Jeg har derfor tænkt at male min ene væg mørkegul, med linolievægmaling, som er en naturlig maling lavet på hørfrø.

Når det kommer til garderoben kan det være svært både at skabe plads til den store mængde tøj og samtidig være dekorativ i boligindretningen, men jeg har valgt at have en åben garderobe, som både er praktisk og æstetisk, som komplementerer godt det til rolige
og bløde udtryk.

På Ziito.dk finder du minimalistiske tips og inspiration samt et bredt udvalg af bæredygtigt
interiør.

Se mere her:

Følg os på Instagram:
Følg os på Facebook:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.