Her får du de mest populære motiver til børneværelset!

Uh, der er ikke noget mere hyggeligt end at indrette børne – eller babyværelse, og det er skønt at opleve, hvordan man kan lade fest og farver få frit løb. Det er som om, at det er lidt mere lovligt at gøre, når det gælder børneværelset, mens resten af boligen er begrænset til rene linjer, sorte og hvide nuancer og en generel neutral tone. Heldigvis er det for de fleste ikke sådan på børneværelset, og her kan man virkelig lade fantasien få frit spil. En stor del af det at indrette børneværelse er væggene. Det er nemlig dem, der rent fysisk danner rammerne for dit barns omgivelser, og derfor er det ekstremt vigtigt, at de også er med i overvejelserne, når du gør dig tanker om indretningen. Her menes der især billeder og plakater, som i den grad kan skabe den barnlige, hyggelige og skønne stemning, som man kun finder på et børneværelse. Men er du i tvivl om, hvilke motiver og billeder du skal gå efter, er der heldigvis hjælp at hente. Nedenfor kommer der nemlig en række forslag til, hvilke motiver og udtryk, der er gode at gå efter, og som hitter lige for tiden.

De skøre, de søde, de sjove og de flotte

Der findes mange forskellige motiver, man kan gå efter, når det gælder billeder til væggene på børneværelset, og det har du sikkert allerede opdaget! Det kan være noget af en jungle, men først skal du gøre op med dig selv, om du ønsker noget med mange farver eller ej, størrelsen på dem, og om de skal være eksempelvis søde, sjove, abstrakte, og så videre. Er du lidt i tvivl, kommer her nogle bud på, hvad du kan gå efter.

Hvis du er ude efter nogle sjove motiver, kan du eksempelvis gå efter nogle med citater eller andre sjove ord og sætninger. De er mest henvendt til de lidt større børn, som med garanti kan få en masse sjov ud af den slags! Det kan også være karikerede billeder af kendte motiver; for eksempel bamse og kylling malet i helt andre omgivelser end normalt.

De søde slags motiver kan for eksempel være en populær dinosaur plakat. En dinosaur plakat er perfekt, fordi den passer til både helt små børn, men også de større, som måske har en interesser for de oldgamle skabninger. En dinosaur plakat har et rigtig sødt udtryk og fås i mange glade og skønne farver, så den vil du helt sikkert takke dig selv for at hænge op på børneværelset. Udover at en dinosaur plakat er yderst sød og hyggelig at have hængende, kan den også give anledning til en ny hobby og interesse for de små børn.

Er du mere til flotte motiver, som strækker sig over mod kunstens retning, kan du også vælge mere abstrakte motiver, som lige så vel kunne hænge i stuen eller i køkkenet. Der er nemlig ikke nogen, der siger, at motiverne på børneværelset SKAL være henvendt til netop børn!

Tidligere artikelEr Det Godt Eller Skidt at Vi er Bundet op På Bil Industrien?
Næste artikelFå Uvildig Professionel Hjælp med dit Boligkøb