Guide til bæredygtig shopping i FRB.C

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Det behøver ikke at være hverken besværligt eller dyrt at shoppe bæredygtigt – og gøre noget godt for miljøet og dig selv! I FRB.C Shopping har mange butikker fokus på netop bæredygtig mode og skønhed, og gør det let for dig at blive en mere bæredygtig forbruger.

I videoen her guider vi til bæredygtig shopping i FRB.C hos Vero Moda, der har lanceret ‘Aware’-kollektionen i bæredygtige materialer, hos Neye der forhandler skoletaskerne fra Ergobag, som er lavet af genanvendte plasticflasker, hos Humac hvor du finder du de bæredygtige accessories ‘Woodcessories’ til dit elektronik og ikke mindst The Body Shop, der har et stort udvalg af skønhedsprodukter, som er produceret med bæredygtige ingredienser, og hvor producenterne af fx Shea-smørret til deres kendte ‘Body Butter’ får en fair pris og hjælp til at bygge fx skoler og brønde i lokalmiljøet.

Du kan blive inspireret til endnu mere bæredygtigt shopping i FRB.C Magasinet – hent det gratis i centret eller på

Hent også et gratis shoppingnet i Informationen i FRB.C Shopping. Du kan vælge mellem tre forskellige grønne budskaber (Så længe lager haves). Læs mere her

—————

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning.

I FRB.C Shopping er der god parkering på Frederiksberg. I vores overdækkede parkeringshus holder du gratis den første time og betaler derefter 6 kr. pr. halve time.

Åbningstider:
Man 10-19
Tirs 10-19
Ons 10-19
Tors 10-19
Fre 10-19
Lør 10-17
Søn 10-17

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.