Guide: Flere farver i forårs-garderoben 🌸🌸🌸

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kender du det med, at man tit ender i et par jeans og en t-shirt og har garderoben fyldt med styles i sort, hvid og grå? Nu er det forår, og butikkerne er fyldt med cool styles i masser af farver! Så – hvad gør du, hvis du gerne vil have flere farver ind i dit look? Det viser Stine hos Message i Frederiksberg Centret på plan 2. Hun fortæller også, hvordan du kommer i gang, hvis du er i tvivl om, hvilke farver du kan sætte sammen og hvordan laver du et look i farver, der stadig er ”dig” og ikke bare en farvelade.

Kombinationen af lyserød + lyserød er super populær lige nu – men det er et look der hurtigt bliver meget ”girly”. Se, hvordan du mikser lyserøde nuancer og samtidig giver outfittet et cool look. Se også, hvordan du får farver ind i din garderobe med print og pastelfarver! Og – hvis du ikke er så meget til et helt look i farver, så kommer der også et bud på, hvordan du med accessories kan få flere farver ind i din stil.

Look 1: Lyserød + lyserød
Det er super populært lige nu at kombinere forskellige nuancer af lyserød!
Shop looket fra videoen: Stribet nederdel fra Storm og Marie 800 kr., lyserød sweatshirt fra Moves 350 kr., sort bikerjakke fra mbyM 1.999 kr.
Tip: Prøv et look med den samme farve i forskellige nuancer.

Look 2:  Print + pastelfarver
Hvis du ikke er helt klar til at springe ud i farvesplash, så er det en god ide at kombinere nogle klassiske items i en mere neutral pastelfarve med et item i et smukt print.
Shop looket fra videoen: Lyseblå bikerjakke fra mbyM 1.999 kr., cashmeretrøje fra Hosbjerg 1.399 kr., bukser med print fra mbyM 799 kr.
Tip: Kombiner print og et klassisk item i pastelfarver for et cool forårslook.

Look 3: Farverige accessories
Du kan let tilføje farver til dig look med farverige accessories. Prøv for eksempel at vælge tasker eller sko i pastelfarver – eller, hvis du er rigtig modig, så prøv at springe ud i de super-populære farver som gul og orange!
Shop looket fra videoen: Lyseblå sneaks fra Puma, 650 kr.
Tip: Vælg accessories som sko og tasker i en smuk farve for en personlig stil.

I Message finder du masser af lækre styles fra mærker som Second Female, Gestuz, Gardenia, Erbs Danmark, Neo Noir og Nunoo.

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning fra blandt andet & Other Stories, Sephora, Bahne og Monki. Slå også et smut forbi Suite, hvor du finder de lækreste internationale mærker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.