Guide: Dress up your outfit – fra arbejde til fest

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Se, hvordan du på 3 simple måder kan forvandle dit hverdags-outfit (t-shirt, jeans og loafers) så du bliver klar til fest! Det guider stylist Charlotte Sandgren dig til i videoen her – hvor du også får nemme tips til, hvordan du ligger en flot og superhurtig makeup med kun to produkter, du altid kan have med i tasken.

Charlottes ’Basic Outfit’

Vi har taget udgangspunkt i et basic outfit, som mange af os elsker i hverdagen. Nemlig en t-shirt og et par fede jeans! I Charlottes basic outfit har hun også et par cool loafers i læder, som er meget populære lige nu, men du kunne også sagtens vælge et par fede sneaks eller læderstøvler, hvis det er mere dig.

T-shirt fra SamsøeSamsøe, 300 kr.
Jeans fra SamsøeSamsøe, 700 kr.
Loafers fra Aldo, 699 kr.

Hurtig makeup

Makeupartist Nanna fra Sephora i FRB.C Shopping anbefaler, at hvis du skal give dig selv en lynhurtig makeover og blive klar fra arbejde til fest, så skal du kun fokusere på to ting – glød i kinderne og lidt farve på læberne.

I videoen bruger Nanna:
Blush fra Becca, 265 kr., Sephora
Lipgloss fra Marc Jacobs, 115 kr., Sephora

Tip – hvis du mangler inspiration til makeuppen, så holder Sephora i FRB.C Shopping ’Beauty School’ hver torsdag aften. Kig forbi butikken og hør mere.

Outfit 1 – Skift din overdel i basic outfittet

Du kan nemt forvandle dit outfit ved at beholde dine jeans på og tilføje en flot blazer. Tern er overalt i moden lige nu og giver dig et casual look. Kombinér med en skjorte i rød for et ekstra twist eller, hvis du er modig, en BH der diskret kigger frem under blazeren, som Charlotte viser i videoen. Du kan også sagtens beholde t-shirten fra dit basic outfit på.

Blazer fra The Lab, 2099 kr. hos Suite
BH fra SamsøeSamsøe, 250 kr.
Skjorte fra Vero Moda, 199,95 kr.

Outfit 2 – Skift din underdel i basic outfittet

Kan en basic hvid t-shirt styles til en aften i byen? Sagtens! Udskift dine jeans med en lækker nederdel, der fremhæver din talje. Hvis du vil give dit look et ekstra twist, så tag et par klassiske sorte stilletter med i tasken.

Nederdel fra Envii, 350 kr.
Stilletter fra Aldo, 599 kr.

Outfit 3 – Tilføj accessories til basic outfittet

Du kan sagtens opgradere dit basic outfit – t-shirt, jeans og loafers – blot med accessories. Vælg en farvet clutch i fx velour som Charlotte gør i videoen, og tilføj et statement-smykke. Brug kun én ørering for et personligt og cool look.

Øreringe fra Glitter, 200 kr.
Clutch fra Glitter, 200 kr.

—————

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning.

I FRB.C Shopping er der god parkering på Frederiksberg. I vores overdækkede parkeringshus holder du gratis den første time og betaler derefter 6 kr. pr. halve time.

Åbningstider:
Man 10-19
Tirs 10-19
Ons 10-19
Tors 10-19
Fre 10-19
Lør 10-17
Søn 10-17

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.