Guide: 3 cool efterårsfrakker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Efteråret er over os, og du kan sagtens kombinere god stil og stadig holde varmen! Tre dygtige ekspedienter i FRB.C Shopping med cool stil giver dig her deres bud på, hvilket overtøj du skal gå efter lige nu. De har valgt tre forskellige stilarter, så du kan finde netop det look, der passer til dig.

Look 1 – Sporty
Key item: Dunjakke fra Project Unknown hos Message, plan 2.
”Dunjakker er en stor tendens denne vinter. Gå efter en kort model i en flot farve for et personligt look, der stadig holder dig varm i de kolde måneder,” fortæller Stine fra Message i FRB.C Shopping.

Hvordan vil du style jakken?
”Jeg ville sætte jakken sammen med et sporty set, som også er en stor tendens lige nu. Så ville jeg vælge et par klassiske og feminine støvler for at kombinere to stilarter og give det sporty look et twist,” siger Stine.

Shop Stines look i Message:
Jakke, Project Unknown, 699,95 kr.
Bluse, Second Female, 599,95 kr.
Bukser, Second Female, 699,95 kr.
Støvler, Pavement, 999 kr.
Øreringe, Sui Ava, 300 kr.

Look 2 – Klassisk
Key item: Frakke i klassisk snit fra & Other Stories, plan 3.
”En uldfrakke i oversize fit er den perfekte frakke til vinteren. Denne har en meget grov kvalitet, der næsten får den til at se ternet ud. Tern er en stor tendens lige nu,” fortæller Nina fra & Other Stories i FRB.C Shopping.

Hvordan vil du style jakken?
”Jeg vil sætte jakken sammen med en grov strik og en statement-taske. Jakken er inspireret af herremode, så for at gennemføre det look, vil jeg vælge et oversize uldhalstørklæde med klassiske striber og nogle flotte læder-loafers,” siger Nina.

Shop Ninas look i & Other Stories:
Frakke, 1.550 kr.
Strik, 795 kr.
Taske, 875 kr.
Tørklæde, 560 kr.
Loafers, 695 kr.
Solbriller, 125 kr.

Look 3 – Fake fur
Key item: Jakke i fake fur fra Sand, plan 3.
”Fake fur ses overalt i modebilledet lige nu, og denne jakke er superlækker. Hver jakke er unik, fordi farven varierer lidt. Så du får et personligt og meget eksklusivt look,” fortæller Izabella fra SAND i FRB.C Shopping.

Hvordan vil du style jakken?
”Jeg ville style den med et par fede læderbukser og en silkeskjorte. Sløjfen på silkeskjorten er en fin detalje, og hvis du vil, kan du tage den af kraven og binde den i taljen i stedet. Tilføj en blazer i velour, som giver et super eksklusivt udtryk,” siger Izabella.

Shop Izabellas look i SAND:
Jakke, 4200 kr.
Velour-blazer, 2.995 kr.
Læderbukser, 4.500 kr.
Silkeskjorte, 1.695 kr.

(Priserne er vejledende)

—————

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning.

I FRB.C Shopping er der god parkering på Frederiksberg. I vores overdækkede parkeringshus holder du gratis den første time og betaler derefter 6 kr. pr. halve time.

Åbningstider:
Man 10-19
Tirs 10-19
Ons 10-19
Tors 10-19
Fre 10-19
Lør 10-17
Søn 10-17

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.