Greb i læder fra byRavn. Bliv inspireret i denne video

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Med greb i læder, kan der pustes nyt liv i køkkenet, den gamle kommode eller det nymalede skab. Læder er et lækkert materiale, som passer godt ind i den skandinaviske boligindretning, hvor en enkel og naturtro indretning vinder større og større indpas.

Forny dit køkken – hos os finder du greb i læder til skabe, låger og skuffer
Vi oplever ofte at vores læderhåndtag bliver anvendt til modernisering af køkkenet, hvor de gamle køkkenhåndtag udskiftes med lædergreb. Ved at male samt købe nye greb til køkkenlågerne, kan du for relativt få midler puste nyt liv i et ældre køkken. Vi har to forskellige greb, som er yderst velegnet til køkkengreb. Vores M1-greb, som monteres med én skrue samt vores M2-greb, der monteres med 2 skruer. Hvis du ønsker at monterer vores greb på gamle låger, hvor der allerede er to forboret huller, vil vores M2-greb i standardmål typisk passe. Vores M2-greb fås i de tre mest almindelige størrelser, og passer til huller hvor afstanden er 10, 13 og 16 cm. Hvis vores standardgreb ikke passer, laver vi også greb på specialmål, som tilpasses netop dine mål.

Lædergreb til skabe og kommoder
Vores greb i læder har både et enkelt og moderne udtryk, samtidig med at de fungerer perfekt som håndtag til skabe og skuffer. Overvejer du derfor at udskifte de gamle skabshåndtag, stå vi klar med nye greb i læder, som kan skræddersyes til netop dine mål.
Foruden fornyelse af køkkenlåger og skuffer, er vores lædergreb også yderst velegnet til husstandens øvrige rum. Har du eksempelvis overtaget et ældre hus, med smukke gamle skabe, døre og kommoder, men hvor de eksisterende skabsgreb, skuffegreb og dørgreb er udslidte, kan disse nemt udskiftes med nye greb i læder.
Når du istandsætter gamle møbler, kan det være svært at finde greb og knopper, som passer perfekt til det gamle møbel. Hos byRavn har vi mulighed for at skræddersy lædergrebet, så det passer til netop dine mål, hvilket gør det nemt at finde nye greb til skabe, hvor de gamle greb ikke har standardmål.

Se mere her:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.