Genbrugsbyggerne / Natascha-Ellen – Afsnit 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kære venner,

Jeg kan uden tvivl sige, at det har været en rigtig god oplevelse at være sammen med Lise, Sofie og Natascha. Kæmpe tak til Lise for at tage mig med på første dokumenterede Genbrugsbyggerne – Rykker ud. Jeg håber at i kan høre hvad der bliver sagt. hahah! Jeg må lige se om jeg kan få råd til en lille shotgun mic næste gang! Eller er der nogen, der har gode erfaringer med nogen andet? Er jo stor fan af min Røde Mic Lav+, men jeg kan godt høre, at nogle gange er subjekterne lidt langt væk og så forsvinder lyden lidt. Hvad tænker i? 🙂

Som sagt har jeg flere virkelig spændende videoer coming up udover det næste og sidste afsnit 2/2 hvor den helt store overraskelse finder sted – nemlig når Natascha, hendes tre børn og hendes far ser værelserne for første gang. (Der er en ny video ude hver tirsdag og i kan altid holde her opdateret ved at følge med på Instagram)

Og så er der ellers gemt gode gerninger oppe i ærmet – så glæd jer til næste afsnit!

Jeg håber at vi ses!

Knus herfra

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.