Forny din boligindretning – mal fx dine lamper og giv dem forfriskende nyt liv med | DYRUP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Med den rette maling til møbler kan du give boligindretningen nyt liv. Maling til møbler kan både bruges på metal- og træmøbler. I videoen viser vi dig, hvordan du fx kan male din lampe, så den giver et helt andet udtryk til din boligindretning. Ofte skal der ikke meget til, før dine møbler og lamper ændrer karakter og fremstår som helt nye elementer i din boligindretning – og det er endda nemt.

NEMT BOLIGINDRETNING-HACK – MAL LAMPERNE
Det behøver ikke være vildt og voldsomt, når der skal ændres på ens boligindretning. Faktisk kan du ændre din boligindretning ved at male fx møbler og lamper. Du kan male lampen i en neutral farve, der smelter sammen med den øvrige indretning. Du kan også sætte skub på farverne i din boligindretning med en lampe i en kulørt farve. Det er nemt, og det kan klares på under en dag. Se vores træ- og metalmaling her:

En lampe med nye farver kan ændre hele din boligindretning på ingen tid. Det er også godt for pengepungen, da man ikke skal købe nyt, hver gang ens boligindretning skal opdateres. Store lamper i mørkt træ kan virke kluntede og (ekstra) store. Men får de en flot farve, giver de pludselig et helt andet udtryk. Det er smart boligindretning på budget. Du kan vælge mellem alle regnbuens farver.

KOMBINER FARVER PÅ KRYDS OG TVÆRS
Det er ikke kun lamper, du kan male. Træ- og metalmaling passer til de fleste ting i hjemmet. Når du har valgt farve til fx din lampe, skal du også overveje glansen. Her kan du typisk vælge mellem mat, halvmat og halvblank. Det er forskelligt, hvad der passer til din stil og boligindretning. Du kan også kombinere variationer af en farve på en lampe og bord, så det skaber et flot helhedsindtryk.

—————————-
Find masser af lækker inspiration til farver og boligindretning på vores Pinterest:

Ønsker du mere boligindretning og inspiration, så ’like’ os på Facebook:

For videoguides og tips til maling og farver inde og ude, så find os på YouTube:

Søger du inspiration, kan du checke vores Instagram ud:

—————————-

LAMPER I NYE FARVER – SÅDAN GØR DU
Det er faktisk ikke så svært at give lamper og boligindretning nyt liv. Først skal du starte med at vaske lampen med DYRUP Grundrens (fortyndet med vand). Herefter skal du slibe den let med fint sandpapir og tørre slibestøvet af med en klud, så malingen kan binde til lampen. Grund med DYRUP Spærregrunder. Så er du klar til at påføre lampen den rigtig farve til din boligindretning. Grunderen skal dog være helt tør, før du maler. Mal lampen i den ønskede farve og glans ad to omgange. Når andet lag maling er tørt, er den klar til at bringe et nyt look til din boligindretning. Sværere er det faktisk ikke at male møbler, lamper og meget andet. Skal din boligindretning have et unikt skud farve? Lær at lave dit eget kunstværk på væggen i denne video:

FÅ FLERE FARVER OG EFFEKTER IND I DIN BOLIGINDRETNING
Mange er bange for at bruge farver i deres boligindretning. Med en kombination af de rette farver og møbler, kan du skabe noget helt personligt. Vi har alle forskellige præferencer og stil. Du kan dog få din boligindretning til at skille sig ud med vores træ- og metalfarver. Så kan du forvandle en masseproduceret lampe til noget helt unikt, der kun findes i din boligindretning. Det er da ikke så ringe. Hvis du gerne vil have flere farver og effekter ind i din boligindretning, kan du se flere gode tips og tricks i denne playliste:

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge af farve? Så er der heldigvis hjælp at hente i vores DYRUP Farvekort. Det kan hjælpe dig med farverne til alle slags møbler og lignende til din boligindretning. Der er hele regnbuen – og mere til. Så det er bare med at komme i gang og invitere farverne ind i din boligindretning. Du kan gå direkte til farvekortet via nedenstående link:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.