Flotte vægge – Se vores bedste råd til maling af vægge indendørs her | DYRUP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Maling af vægge indendørs kan løfte et rums udseende. Se vores bedste råd til maling af vægge, og bliv klar til at male derhjemme. Når du er velforberedt, inden du går i gang med maling af vægge derhjemme, og når du gør dine vægge klar til at blive malet, inden du begynder at male, opnår du det bedste resultat. Se vores video, og læs mere her, for at blive helt klar til maling af vægge.

HVILKEN GLANS SKAL JEG VÆLGE TIL MALING AF VÆGGE
Hvilken glans, du skal vælge afhænger af hvilket rum, du gerne vil male. Er der tale om maling af vægge i stuer og værelser er en glans 5 god, mens en glans 10 er bedre, hvis der er tale om maling af vægge i et gangareal eller lignende. Skal du male dit køkken eller dit badeværelse, skal du op i en glans 25. Det er vigtigt, at du ikke vælger en for lav glans til maling af vægge indendørs, da glansen har betydning for malingens slidstyrke. Hvis du ønsker et pænt resultat, der holder i lang tid, bør du derfor altid vælge en maling i den rigtige glans.

MALING AF VÆGGE – HVILKEN FARVE SKAL JEG VÆLGE?
Hvilken farve, du skal vælge til maling af vægge indendørs, afhænger naturligvis af din stil, og af det udtryk, du gerne vil skabe i det rum, du skal male. I vores farvekort kan du danne dig et overblik over vores forskellige farver, så du kan blive klar til maling af væggene derhjemme. Skal det være klassisk og hvidt, eller tør du bruge farver på dine vægge? Du kan eventuelt nøjes med at male en enkelt væg i en flot farve. Du kan naturligvis også gå all in på farver og vælge at male hele rummet i en eller flere forskellige farver. Uanset hvad, anbefaler vi, at du følger de gode råd i denne video ved maling af vægge indendørs, så du opnår det pæneste resultat.

Find den helt rigtige farve til dine vægge i vores farvekort:

HVORDAN GØR JEG KLAR TIL MALING AF VÆGGE?
Maling af vægge indendørs bør altid starte med en klargøring af væggene. Vask væggene grundigt med grundrens, så de er helt rene. Det sikrer et ensartet resultat ved maling af vægge. Derefter bør du spartle alle huller og ujævnheder. Hvis de vægge, du skal male, er glatte, bør du bruge en spartel til at spartling inden maling af væggene. Hvis du derimod har savsmuldstapet eller lignende på dine vægge, kan du med fordel bruge dine fingre til at påføre spartelmassen. Herefter skal du tape paneler og karme af, og så er du klar til at begynde at male.

Vil du have mere inspiration til maling af vægge? Så følg os på de sociale medier.

Følg os på Facebook her:

Følg os på Instagram her:

HVORDAN MALER JEG MINE VÆGGE?
Hvis dine vægge har været udsat for nikotin, anbefaler vi, at du bruger en spærregrunder, inden maling af vægge i dit hjem, så din nye maling ikke bliver misfarvet. Når spærregrunderen er tør, kan du begynde at male med den rigtige maling. Du kan også vælge vores 2i1 maling der er spærregrunder og slutmaling i ét og samme produkt – det hedder DYRUP LOFT & VÆG Ekstra Spærrende. Uanset hvilken maling du vælger, så start med at male kanterne med en pensel, så kanten bliver pæn. Herefter kan resten af væggen males med en malerrulle. Giv væggen to lag maling, så du er sikker på, at der ikke er helligdage. Slutteligt fjernes malertapen inden malingen er tør. Du er nu klar til at nyde din nymalede væg.

Se vores bedste malertips her, og bliv klar til maling af vægge derhjemme!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.