Er du til minimalistisk design, når det kommer til din personlige stil? Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med brandet BLS Hafnia, så bør du helt sikkert læse med her. Det Københavnske brand med det Skandinaviske præg tilbyder nemlig hovedbeklædning i unikt design, herunder caps. Det primære fokus er nemlig, at det både skal være behageligt og have det rette fit. Læs med her.

BLS Hafnia og historien bag

Firmaet har eksisteret siden 2011 og har siden da udvidet deres sortiment. Kollektionerne spænder fra deres fede hovedbeklædning til både jeans, trøjer og t-shirts. Deres mest velkendte produkter er helt klart deres caps. Der findes mange mennesker, som dagligt bruger caps, og hvis du er én af dem, så bør du helt sikkert tjekke udvalget fra BLS ud.

En cap er ikke bare en cap

Kastetter, caps, eller hvad du har lyst til at kalde dem, kommer i mange versioner, farver og størrelser. Og lige netop med denne form for hovedbeklædning, skiller BLS sig ud. Der er nemlig kræset for detaljerne ved deres hovedbeklædning, men også i forhold til komfort. For mange mennesker bruger caps hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at de sidder godt og er komfortable. Nogle mennesker tager dem nærmest aldrig af, bortset fra når de skal sove. Derfor er det vigtigt, at de sidder behageligt.

De fede produkter fra BLS Hafnia

De fede produkter fra Københavnerfirmaet tilbyder høj kvalitet, uanset hvilket et af deres produkter det handler om. Er det nye jeans du er på udkig efter, så kan du finde superlækre og gode pasforms-jeans på axel.dk. På hjemmesiden kan du desuden finde sweatshirts, shorts og andre produkter fra BLS Hafnia.

Er du til dansk design med Skandinavisk touch, så er BLS Hafnia lige noget for dig. Ikke for mange detaljer, men stadig nok til at give masser af udtryk. Vælger du at købe BLS Hafnia produkter, så kan du være sikker på, at du får et lækkert produkt i rigtig god kvalitet. Hvis du vil lære mere om dette spændende brand, og hvilke produkter du kan blive den nye ejer af, så klik ind på axel.dk og se udvalget.