Få det rustikke frem med kalkmaling fra farvehandlerens webshop

Det er altid skønt at friske op på farverne i hjemmet. Ofte skal der ikke så meget til. En ny farve på en hylde eller en kommode kan ændre hele udtrykket i et rum. Farverne er en vigtig spiller, når man skal designe sit hjem og få det til at sende de signaler, man mener passer til en. Man kan bruge glade farver eller farver, der signalerer seriøsitet. Man kan også vælge farver ud fra et rent praktisk synspunkt, eller man kan tage udgangspunkt i inde miljøet og sundhedsværdien.

Det er meget inspirerende at se, hvad der bliver lavet med kalkmaling i disse år. Denne type maling er på ingen måder ny, selvom den har fået fornyet interesse. For kalkmaling er en type maling, der bygger på ældgamle principper og opskrifter. Det er maling, som er meget lidt sundhedsskadelig, for der er ikke opløsningsmidler i den, som i så mange andre, mere moderne former for maling. Og så er den nem at arbejde med, også så man får spændende udtryk frem, der giver sjæl og liv.

Retro med masser af stil

En kalkmaling giver i udgangspunktet en mat, fløjlsagtig overflade, som fremstår smuk og rustik på en retro-agtig måde. Man kan gøre den blank med forskellige lakeringer. Man kan kombinere blanke og matte overfalder på en meget spændende måde med denne type maling. Man kan også lave rå overflader ved at slibe malingen af i kanter og hjørner, så der kommer et slidt og råt look frem. Det er sjovt og spændende og meget inspirerende, og man kan få hele udtrykket i boligen til at ændre sig med ganske få midler.

Spørg din farvehandler

En god farvehandler ved en masse om farver og maling til forskellige udtryk og overflader. Hvis man besøger decofarver.dk, så kan man skrive til kundeservice og få gode råd og kyndig vejledning, hvis man gerne vil tage hul på den eventyrlige verden, der ligger i at arbejde med kalkmaling. Det er altid godt at få råd og vejledning af en fagperson, der ved, hvad hun rent faktisk handler med.

Tidligere artikelSådan indretter du dit lagerrum
Næste artikelEn isenkram webshop med masser af varer