Engsvinget 1, 4581 Rørvig

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fantastisk sommerhus med skøn balance mellem inde- og udeliv

På Engsvinget 1 kan vi nu byde jer velkommen til en sand sommerhusperle, der gemmer på en helt fantastisk feriestemning med imponerende, synligt træværk og et paradisisk lysindfald i hele boligen, der får pulsen helt ned og indbyder til ren afslappelse.

Allerede idet I triller ned ad indkørslen, mødes I af en lækker ferie-atmosfære på den store ugenerede grund med smuk beplantning, der er nem at holde, og som tilbyder flere hyggelige solskinskroge eller en hurtig fodboldkamp med børn eller børnebørn. Ejendommen er et Kalmar-hus, der er kendt for deres kvalitet, Huset er tilbygget i 2009 og er helårsanvendeligt.

En kæmpe terrasse omgiver huset mod syd og vest – perfekt vendt i forhold til solen – og giver gode muligheder for at kombinere inde- og udeliv i hele sommerhalvåret. Et dejligt udhus er indrettet som anneks med isolering og toilet, hvilket giver jer en lækker soveplads til overnattende gæster. Derudover får I et skønt udendørsbad samt dobbeltskur med masser af opbevaringsplads. Her er alle mulighederne for et skønt udeliv!

Lad os nu bevæge os ind i selve boligen, som har et yderst veldisponeret planløsning med kæmpe opholdsrum, der kombinerer stue og køkken samt giver mulighed for at indrette tre værelser, hvilket gør hjemmet velegnet til både børnefamilien og det pladskrævende par.
Fra entréen er der på højre hånd adgang til bryggers med plads til vaskesøjle, og et hyggeligt værelse på venstre hånd. Herefter træder I ind i det kæmpe stuerum, der er lige til at forelske sig i! Det smukke fritlagte træværk giver en eventyrlig rumfornemmelse med mange skønne detaljer, der fanger øjet, mens de store ovenlysvinduer inviterer sollyset helt ind i boligen. Endevæggen har glasfacade og de dobbelt terrassedøre inviterer jer ud i det fri. Køkkenet er hyggeligt indrettet med alt i hårde hvidevarer og god bordplads, der tilsammen gør madlavningen til en leg. Badeværelset har god gulvplads, opbevaringsplads, vindue og separat bruseniche. Afslutningsvist har
huset to værelser, der har god plads til senge og tilbyder jer samtidig masser af skabsplads. Kort fortalt, et hjem fyldt med charme og skønne detaljer, som I hurtigt vil forelske jer i.

Dette dejlige fritidshus ligger selvfølgelig i et lige så dejligt område, der er kendt for sin idylliske og storslåede natur. Rørvigs fantastiske badestrande og fortryllende naturområder som Skredbjerg og Slettemosegård ligger inden for kort afstand af boligen, og daglige indkøb foretages let i samme omgang i Rørvig, der også har flere lækre restauranter langs havnen, hvor I vil elske at gå hyggelige aftenture langs vandet.

Nyd de dejlige billeder – og tøv ikke med at ringe for en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Per Hermansen, 22 15 18 88

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z – også fremvisninger – salærer fra kr. 35.000 inkl. moms.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.