Ejerlejlighed | Vesterbro | Sankelmarksgade 19, st. th.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Stor lys istandsat lejlighed på en af Vesterbros bedste adresser – mulighed for direkte udgang til gård – TRYGHEDSKØB

Du træder ind i lejligheden, hvor den store stue åbner sig foran dig. Entréen med plads til overtøjet og spejlvæg er i åben forbindelse med resten af lejligheden, hvor det nyere badeværelse er med gulvvarme og holdt i lyse klinker med separat bruseniche. Stort og rummeligt køkken med masser af opbevaringsplads, alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til hyggelig spisekrog med plads til familie og venner. Igennem to antikke fløjdøre træder du ind i soveværelset, beliggende mod den rolige og fine gård, med rigtig god plads til hele garderoben og en stor seng. Den store stue åbner hele lejligheden op med masser af lys og byder på brændeovn med tilhørende indbygget hyggekrog, plads til kæmpe sofaarrangement og kontorplads. Hvis man ønsker et værelse mere kan dette nemt genetableres. Lejligheden har gode delemuligheder med fællesrum eller indretning til den lille familie. Lejligheden har over alt gennemgående brede og lyse plankegulve, original stuk og rosetter, fantastisk lofthøjde og byder på masser af gode opbevaringsløsninger. Bemærk særligt de lave ejerudgifter – en lejlighed du ikke må gå glip af!

Der er mulighed for og tilladelse til at lave direkte udgang fra lejligheden ud til den grønne gård!

Ejerforeningen er velbeliggende med uhindret udsigt. Ejendommen er veldrevet med nyere tag, facader og kælder. Her er tillige en herlig fin gård med legeplads, aflåst kælderrum, aflåst cykel/barnevognsrum i gadeplan og fjernvarme. Vi ligger i smørhulet mellem Enghave Plads, Istedgade og Sønder Boulevard og er hermed meget tæt på den kommende Metro, Istedgades fyldige butiksudbud og Boulevardens rekreative områder.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha’ solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.