Ejerlejlighed | Østerbro | Nordre Frihavnsgade 24, 4. 1.

base1 – din ejendomsmægler i København.

3v med stor altan på Østerbros fedeste “strøggade”.

Området omkring Nordre Frihavnsgade emmer af god stemning og med muligheder for dem , der elsker at shoppe, spise god take away mad og finde nye spændende restauranter. Du er i gåafstand fra Nordhavn Station og der er masser af busafgange fra Strandboulevarden. Ligeledes gå afstand til fælledparken, søerne og få minutter på cykel til langelinie. Den kommende Metro ved trianglen ligger blot få hundrede meter væk. Her har du alt i alt kort afstand til det meste.

Lejligheden er oprindelig 2 værelses, men fremstår nu som 3 værelses lejlighed, ved at man har flyttet køkkenet til stue og lavet værelse i det gamle køkken. Dette gør at lejligheden foruden at få det “ekstra” værelse, som udgør børneværelse/kontor, også fremstår som tiden byder det, med køkken/alrum/stue med udgang til den store altan hvor mange timer med sikkerhed vil blive nydt i solen. Køkkenet er holdt i hvidt med lys bordplade. Du har også stort soveværelse med plads til den store seng, klædeskab og evt lille arbejdsplads. Sidst men ikke mindst – STORT badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden har pæne parketgulve, termovinduer og opvarmes med fjernvarme.

En skøn lejlighed til dig/jer som ønsker at bo centralt, have en skøn altan og stort badeværelse.

Skal du ha’ solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.