Ejerlejlighed | Amager | Kastrupvej 67, 2. th.

base1 – din ejendomsmægler i København.

Skøn 3 værelses lejlighed med fri udsigt og flot lysindfald. Kort afstand til metroen og Strandparken.

Central beliggenhed i det eftertragtede Italienskvarter med hyggelige veje og kun få hundrede meter til Amager Strandpark og metrostation. Her får du udsigt over Filipsparken og et fantastisk lysindfald. En kort cykeltur og du befinder dig i centrum af København med blandt andet Christianshavn, Kgs. Nytorv og Strøget. Skal du den anden vej, er der kun få stop med metro til lufthavnen. Ejerforeningen har været i gang med et stort byggeprojekt, der omhandlede renovering af kloak, kælder, facade, tagdækning og bygninger i gården, ligesom gården er nyanlagt.

Lejligheden fremtræder i pæn stand og indeholder: Entré med adgang til alle rum. Badeværelse med brus. Køkken med hårde hvidevarer og fin skabsplads. Stort soveværelse med god plads til sengen, klædeskab og skrivebord. Dejlig, lys opholdsstue med fremragende udsigt over Filipsparken. Kontor/børneværelse med rolig beliggenhed til gården.

Her er endvidere de klassiske dyder, såsom plankegulve, lidt stukkant og skøn charme.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.