Efterisolering af loft. Se her hvordan du selv efterisolerer loftet

Skal du i gang med efterisolering af loft, så se med i denne video. Her viser og forklarer jem & fix’ handyman nemlig, hvordan du nemt selv kan klare efterisoleringen af loftet hjemme hos dig selv. Du finder isoleringsmateriale til efterisolering af loft her:

Efterisolering af loft kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du får det udført af professionelle, men det er heldigvis en opgave, du sagtens kan klare selv. Og når du efterfølgende kan se frem til en lavere varmeregning, er der ingen undskyldning for ikke at få det fixet. Følg trinene og Kunos råd i videoen, og du vil opdage at arbejdet hurtigt er overstået. Husk, at ved efterisolering af loft handler det om at lægge isolerings-stykkerne således, at de dækker hele loftet, men uden at de overlapper hinanden. De steder, hvor isoleringsmaterialet overlapper eller er blevet presset sammen, kan der opstå kuldebroer, og så mister isoleringsmaterialet sin isolerende effekt. Det er nemlig luften inde i selve materialet, der isolerer.

Har du forelsket dig i Kunos praktiske isoleringskniv fås den lige her: Du finder selvfølgelig alt i materialer og værktøj i vores webshop eller i en vores mange butikker.