Dræber dine fordomme om mandage! | Dagdrømmer Vlog 004

Jeg blev inviteret ud på EUX Aalborg for at fortælle om mit iværksætter-eventyr og så faldt snakken på mandage.. Som du kan se er begejstringen ikke særlig stor for denne dag. Den fordom om at mandag er en lortedag vil jeg gerne dræbe helt og aldeles. Se videoen og lad mig høre om du har flere dårlige undskyldninger for hvorfor mandag er en lortedag.

Tak fordi du kiggede med! Jeg håber du vil følge med fremover og se hvad jeg laver næste gang. Denne vlog følger mit liv som selvstændig fotograf og videoproducent. Jeg tager dig med på mit iværksætter eventyr og viser dig alt fra photoshoots, videoproduktioner, at have sit eget firma og mine personlige tanker! Håber vi ses – Mvh Jonathan Søe

Du kan abonnere/subscribe her:

Jonathan Søe er ung iværksætter og arbejder som fotograf og videoproducent. Han laver opgaver for virksomheder og skaber kreative projekter for at udfordre sig selv. Han gør sig også i boligindretning hvor han driver webshoppen Søe Home der er plakater med hans egne fotografier.

FØLG MIG HER:

Facebook:
Instagram:
Linkedin:
Snapchat:

Booking – Fotografering & Videoproduktion:

Søe Home Plakater – Webshop:

Tidligere artikelTømrer-træning
Næste artikelJulegave guide 2017 // Hvad kan man ønske sig i julegave?