Dejligt sommerhus i Asserbo til salg.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Med adresse på Nyvej 78 får I en placering i et behageligt og dejligt område, hvor naturen er i centrum.

Asserbo Plantage er mindre end 100 meter derfra, og I kan gå igennem skoven til badestranden, der sætter scenen for mange gode eftermiddage i sommersolen. Også restauranterne er lige i nærheden, og indkøbene kan klares i Fakta under én kilometer fra hoveddøren.

Rundt om boligen breder der sig en grund på 1.691 kvadratmeter, og her kan I slappe af på terrassen eller i glaspavillonen, hvis hvide marmorgulv får følgeskab af afrikanske fliser.

Det velholdte sommerhus præsenterer sig charmerende med en sort facade, der komplementeres af hvide sprossevinduer. Der er malet indvendigt i 2018, og de 77 kvadratmeter fremstår således lyse og indbydende. Især den flotte stue med loft til kip, malet trægulv og en muret pejs samt en brændeovn udgør et dejligt opholdsrum, og i den mindre, tilknyttede udestue kan I tage forskud på sommervarmen. Stuen er ideel til afslapning foran ilden eller i selskab med familie og venner, og etagen afrundes af et køkken og et badeværelse. Som et ekstra plus kan I endda glæde jer til en førstesal, og heroppe kan I indrette sovepladser i værelset.

Alt i alt får I fornøjelse af et fantastisk sommerhus, hvor I kan spendere jeres dyrebare fritid. Lyder det som noget for jer? Så ring og hør nærmere allerede i dag.
LokalBolig Frederiksværk ApS

Hillerødvej 2A

3300 Frederiksværk
Telefon:
47 76 00 50
E-mail:
halsnaes@lokalbolig.dk
CVR: 2693 7302

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.