Decra – Dansk Tagteknik A/S

Decra – Taget du ikke kan slide op!

Dansk Tagteknik A/S giver 30 Års produkt garanti, samt 15 års udførelses garanti på alt Decra Tag. Det er din sikkerhed for, at du har et tag for livstid. Alt Decra Tag er lavet af kraftige materialer, som har en forrygende holdbarhed. Taget monteres af vores specialt uddannede tømrer, som ikke laver andet end montage af Decra Tag. Derfor får du et tag som har markedets bedste garanti og holdbarhed. Hvis der er tale om renovering af eksisterende tag lægges Decra normalt , ovenpå eksisterende eternit eller skiffer tag. Se evt. vore referencer på Decra tage

Decra er produceret, så det praktisk talt er umuligt at slide op. I midten en stærk kerne
af galvaniseret stål. Øverst en keramisk indfarvet stenbeklædning i 12 forskellige farver,
der giver taget sit flotte udseende.

Decra Classic er den sikre og populære tagsten, og har været det siden 1978. Men som noget helt nyt kan du nu få samme styrke i den blanke Decra Elegance tagsten.

Decra er ikke blot velegnet til nye bygninger, men også til renovering af gamle og slidte skifer- og bølgeeternittage, fordi Decra tag normalt kan lægges direkte oven på det gamle tag. Det betyder også en meget fornuftig økonomisk løsning og fritagelse for gener ved fornyelse af taget.

Tidligere artikelBæredygtig Livsstil i luksusklasse
Næste artikelTv lift og Tv bord i et og samme møbel