Byg nyt længehus med Lind & Risør

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hos Lind & Risør kan du vælge mellem flere forskellige husmodeller og husarkitekturer ved nybyggeri. Længehuset har en enkelt kvadratisk form og et meget moderne og elegant udtryk.

At bygge et nyt hus er en af livets største beslutninger. Ikke alene handler det om økonomisk overblik og sikkerhed, men også om tillid og tryghed.

Hos Lind & Risør kan du være tryg i hele processen.

Lind & Risør A/S er et full-service arkitekt- og byggefirma med speciale i husbyggeri, nybyg, familiehuse og rækkehuse. Hos Lind & Risør baserer vi vores forretning på kundens individuelle ønsker og behov, og i et tæt samarbejde med vores arkitekter bygger vi i fællesskab lige præcis din drømmebolig overalt på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Et byggeprojekt med Lind & Risør er både nemt, overskueligt og økonomisk overkommeligt, og med vores mangeårige erfaring står vi i dag som en af landets mest eftertragtede og kompetente arkitekt- og byggefirmaer inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Hvert år står Lind & Risør bag omkring 500 nye enfamiliehuse, klynge- og dobbelthuse og andelsboliger – og til dags dato har Lind & Risør opfyldt over 6000 danske boligdrømme.

Udover at tegne og bygge boliger, tilbyder Lind & Risør også en bred vifte af lejeboliger i Storkøbenhavn, som du kan finde på lr-lejebolig.dk

Læs også mere på Lind & Risørs hjemmeside

Følg Lind & Risør på:

Lind & Risør Facebook: 
Lind & Risør LinkedIn: 
Lind & Risør Google+/YouTube: 
Lind & Risør Twitter: 
Lind & Risør Instagram: 
Lind & Risør Pinterest: 
Lind & Risør Flickr: 
Lind & Risør Vimeo: 
Lind & Risør Dailymotion: 
Lind & Risør Photobucket: 
Lind & Risør Startvækst: 
Lind & Risør Yelp:  
Lind & Risør Slideshare: 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.